Kozcağız Belediyesi'nin Halka Açık Iftarı Yoğun Ilgi Gördü

Bartın’a bağlı Kozcağız belde Belediyesi halka açık iftar yemeği verdi. Kozcağızlıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen...

Bartın’a bağlı Kozcağız belde Belediyesi halka açık iftar yemeği verdi. Kozcağızlıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında, Devrek Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği Sema Ekibi'nin yaptığı gösteri iftara renk kattı.

Çevre düzenlemesi geçen yıl tamamlanan Kozcağız Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ile köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "On bir ayın sultanı, içerisinde Kadir Gecesi'ni barındıran bu mübarek gün ve gecelerde beraber oruç açmanın sevincini yaşıyoruz. Siz değerli misafirlerime iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Bartın Valisi Ali Çınar ise Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirtti. Vali Çınar, "Ramazan, aynı zamanda paylaşmaktır. Ramazan, kardeşliktir. Ramazan dayanışmadır. Bu akşam bizleri iftar sofrasında buluşturan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İlimiz genelinde devam eden ve yapılması gereken hizmetleri ve yatırımları elbirliği ile yapmanın gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ayda yoksullara elimizi uzatmalıyız. Birlik ve beraberliğimizin güzel örneklerini sergilemeliyiz. Bu güzel hasletlerimizi Ramazan'dan sonra da devam ettirmeliyiz. Ramazan ayının milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kozcağız beldesinde gerçekleştirilen yatırımlara da değinen Milletvekili Tunç, "Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi, Ahmetler İlköğretim Okulu ek bina, Kozcağız Spor Tesisleri'nin yapımını gerçekleştirdik. Terminal inşaatımız bitmek üzere. Kozcağız meydan düzenlemesini geçen yıl tamamlamıştık. Elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon ve alt yapı arıtma projesinin inşaatına başladık. Kozcağız Barajı'nın proje çalışmaları tamamlandı ve ÇED raporu kabul edildi. Yakın zamanda inşaat ihalesini gerçekleştireceğiz, Kozcağız-Perşembe yolunu da tamamlamak üzereyiz. Geçen yıl yatırım programına aldığımız Kozcağız Köprüsü'nün de proje çalışmaları tamamlandı, yapımına başlayacağız." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: