Kozcağız’da İlaçlama Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Kozcağız Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Havaların ısınması...

Kozcağız Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Havaların ısınması ile birlikte sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekipler her gün Kozcağız’ın bütün mahalle ve sokaklarında ilaçlama çalışması yapıyor. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, vatandaşların yaz aylarında sinek, sivrisinek ve haşerelerle karşı sıkıntı yaşamaması için temizlik işlerine bağlı ekiplerin ilaçlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüğünü söyledi. Başkan Karaman, "Yaz aylarında özellikle sivrisinek ve zararlı haşerelerin artması nedeniyle ekiplerimiz ilaçlama işlemini her gün sürdürüyor ve bütün beldemizde gece saatlerinde ilaçlama çalışması yapıyoruz. Hemşerilerimizin yaz aylarında sıkıntı yaşamaması adına bizler çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Yayaların ve sürücülerin rahatsız olmaması adına ilaçlama işleminin akşamın ilerleyen saatlerinde yapıldığını belirten vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: