Kozcağız'da Köpek Kurtarma Operasyonu

Bartın'ın Kozcağız beldesinde, kullanılmayan bir binanın havalandırma boşluğuna düşen köpek, zabıta ekiplerinin başarılı operasyonuyla sıkıştığı...

Bartın'ın Kozcağız beldesinde, kullanılmayan bir binanın havalandırma boşluğuna düşen köpek, zabıta ekiplerinin başarılı operasyonuyla sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Bartın'ın Kozcağız beldesinde Diyanet Vakfı'na ait kullanılmayan bir binada köpek sesi duyan vatandaşlar, durumu belediyeye haber verdi. Olay yerine gelen Kozcağız Belediyesi zabıta ekipleri, köpeğin çatıdan, 20 metre yükseklikteki havalandırma boşluğuna düştüğünü tespit etti. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından havalandırma boşluğunun duvarını tokmak yardımıyla kıran ekipler, köpeği sıkıştığı yerden kurtardı. Bir süre sonra kendine gelen köpek de, koşarak dışarı çıktı. Köpeğin kurtulduktan sonraki sevinci ise görülmeye değerdi.

Reklam
Reklam

Zabıta görevlisi Erol Güneş, “Kullanılmayan binadan köpek sesi duyan vatandaşlar olayı bize haber verdi. Olay yerine gidince köpeğin 20 metrelik havalandırma boşluğuna düştüğünü tespit ettik. Duvarı kırarak köpeği kurtardık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: