Kozlu'da kentsel dönüşüm için yıkım

Zonguldak'ın 30 bin nüfusa sahip Kozlu beldesinde, kentsel dönüşüm için yıkım çalışmalarına başlandı. Kozlu merkezde,...

Zonguldak'ın 30 bin nüfusa sahip Kozlu beldesinde, kentsel dönüşüm için yıkım çalışmalarına başlandı.
Kozlu merkezde, belediye hizmet binası ve kent bulvarı projesi kapsamında 25 dükkanın yıkımı tamamlandı. Belediye ekipleri, yıkım çalışması yaparken, bazı vatandaşlar, binalardaki molozlar arasından hurda demir almaya çalıştı.
Kozlu beldesi belediye hizmet binası ve bulvar projesi kapsamında bulunan 32 dükkandan geriye kalan 25 iş yerinin daha yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım tamamlanırken, molozlardaki demir ve odunları vatandaşlar topladı. Belde halkının da ilgiyle izlediği yıkımların ardından, Kozlu Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni belediye binası ve çevresinde kentsel dönüşüm ortaya çıktı.
Yıkım çalışmalarını izleyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, kenti daha iyi bir görünüme kavuşturmak için yıktıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Hizmet binamız ve Kent Bulvarı çalışmalarınmızın son aşamasına geldik. Kozlu'da değişime destek veren esnafımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Yakın zamanda tüm çalışmalarımızı tamamlayarak Belediye Hizmet Sarayımıza ve Kent Bulvarımıza kavuşacağız. Daha iyisini yapmak için yıkıyoruz. Aslında Zonguldak’ı tamamen yıkıp yeniden inşa etmek gerekiyor. Biz de Kozlu olarak işte bunu yapıyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz