Kozlu'da Temeli Atılan 200 Öğrenci Kapasiteli Yurt Için Dua Töreni

Zonguldak’ın Kozlu beldesinde yurt inşaatı, dualarla başladı. Kozlu merkez mahallesinde temeli atılan 200 kız öğrenci...

Zonguldak’ın Kozlu beldesinde yurt inşaatı, dualarla başladı. Kozlu merkez mahallesinde temeli atılan 200 kız öğrenci kapasiteli yurt binasının inşaatı için tören düzenlendi.

İlk olarak Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, 10 katlı yurt yapımı için hayır çağrısında bulunuldu. Temel atma töreninde konuşan hayırsever vatandaşlar, üniversite okuyan genç neslin, toplumun değerlerine saygılı bireyler olarak yetişmesinde yurt hizmetlerinin önemine değinildi.

İnşaatın kazasız belasız tamamlanması için dua edilmesinin ardından kurban kesildi. Törene katılan vatandaşlara etli pilav, ayran ve çay ikram edildi. Yurt inşaatın yapımında katkıda bulunan hayırsever işadamlarından İhsan Aydemir, “Üniversitede okuyan çocuklarımız için yurt yapımına başladık. Allah nasip ederse yurdumuzu, bir sonraki sene eğitim öğretim dönemine yetiştirmeyi düşünüyoruz. Gençlerimize sahip çıkmamız için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Bu hayır kervanına katkı veren herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz