Kozluk Çok Programlı Lisesi’nde kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı açıldı

Batman'ın Kozluk Çok Programlı Lisesi’nde Minik Gamzeler Derneği’nin katkısıyla kurulan kütüphane ile THY Batman Müdürlüğü'nün...

Batman'ın Kozluk Çok Programlı Lisesi’nde Minik Gamzeler Derneği’nin katkısıyla kurulan kütüphane ile THY Batman Müdürlüğü'nün kurduğu bilgisayar laboratuvarı açıldı.

Açılışa Kozluk Kaymakamı Emrah Yılmaz, Batman THY Müdürü Ferhat Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Turabi Çelik, AK Parti Kozluk İlçe Başkanı Veysi Işık ile Kozluk Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet İsen, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Emrah Yılmaz, kütüphanelerin önemine vurgu yaparak, okula kazandırılan kütüphane ile bilgisayar laboratuvarına katkı sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması için kütüphanelerin gerekli olduğunu söyleyen Yılmaz, kurulan kütüphane ile açılan bilgisayar laboratuvarının öğrencilere çağın gelişimini yakalamaları konusunda yardımcı olması, bilgi ve birikimlerini bu ortamda sağlamaları açısından güzel bir proje olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Kozluk Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet İsen ise okula kütüphane ve bilgisayar laboratuvarın kazandırılmasına katkı sunan Minik Gamzeler Derneği İle Batman THY Müdürlüğü'ne okul adına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: