Kozluk Kaymakamı Aktürk, Sergi Açılışına Katıldı

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Ana Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan  sergi açılışına katıldı.

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Ana Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi açılışına katıldı. Sergi açılışında konuşan Kaymakam Aktürk, ortaya konulan çalışmaları oldukça beğendiğini belirterek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Aktürk, öğrencilere gösterilen gerekli ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirip "Çocuklarımızın becerilerini geliştirerek ortaya güzel eserler çıkarmasından oldukça mutluyum.. Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında el becerileri kazanmış olmaları hem kendilerini hem de ailelerini mutlu ediyor. Bu bireylerimize ihtiyaçları doğrultusunda verilen eğitim ve öğretim olanakları bireysel becerilerini ve çevreyle iletişimlerini geliştirmelerine büyük katkılar sağlayacak" dedi. Sergi sonrası Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kursiyerlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. Sergide çocukların çeşitli el becerileriyle yaptıkları eserler sergilendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: