Kozluk'ta Kamu Yatırımları Masaya Yatırıldı

Batman Valiliği, Beşiri ve Sason ilçelerinden sonra Kozluk ilçesinin de 2012 yılı kamu yatırım ve...

Batman Valiliği, Beşiri ve Sason ilçelerinden sonra Kozluk ilçesinin de 2012 yılı kamu yatırım ve hizmetlerini değerlendiren koordinasyon toplantı düzenledi.

Vali Yılmaz Arslan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan koordinasyon toplantısına, Kozluk Kaymakamı Emrah Yılmaz, İl Özel İdaresi ve kamu kurum yöneticileri ile Kozluk İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Toplantının gündemini oluşturan konular içerisinde okul, yol, içme suyu, sulama, kanalizasyon, çevre düzenlemesi, cami ve taziye evi gibi kamu yatırımlarının yanı sıra diğer alanlarla ilgili hizmetler yer aldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda ayrıca; 2013 yılı içerisinde Kozluk ve köyleri ile mezralarına yapılması planlanan kamu yatırımları ve hizmetleri şimdiden değerlendirmeye alındı.

Vali Arslan başkanlığında ve ilgili kurumların katılımı ile gerçekleştirilen koordinasyon toplantıları, diğer ilçelerle devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: