Kozmetik Imalathanesinde Yangın Paniği

Küçükçekmece'de kozmetik ürün imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Bir kişinin yaralandığı yangında imalathane kullanılamaz...

Küçükçekmece'de kozmetik ürün imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Bir kişinin yaralandığı yangında imalathane kullanılamaz hale geldi.

İkitelli İSTEKS Sanayi Sitesi’nde kolonya ve kozmetik ürünlerin imalatını yapan bir firmada yangın çıktı. Yangının imalathanenin kozmetik yapımında kullandığı alkol tanklarının bulunduğu kısımda çıktığı belirtildi. Firma sahibi olduğu öğrenilen Ali Arslan (35), yangına müdahale etmek isterken alevlerin üzerine sıçramasıyla yaralandı. Vücudunda yanıklar oluşan Arslan ambulansla hastaneye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye grubu gelerek yangına müdahale etti. Kozmetik üretimi yapması ve fabrikada alkol tanklarının bulunması sebebiyle yangın güçlükle kontrol altına alındı. İmalathanede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Büyük miktarda maddi hasarın oluştuğu yangında, imalathane kullanılamaz hale geldi. İtfaiye, yangının çıkış sebebini araştırırken polis ekipleri soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: