Kral olup giderim!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nobre, "Bu sezon Kartal şampiyon olur, ben de gol kralı olurum ve vedalaşırız" dedi.

'Yeni sezon iyi geçecek'
Geçen sezon FANATİK'e verdiği röportajda, "Önümüzdeki sezon Beşiktaş ile olan sözleşmem bitiyor. Ayrılıp Avrupa'ya veya başka bir ülkeye, yeni kültürlere gideceğim. Ancak futbolu yine dönüp Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum" diyen Nobre, bu konuya yeni boyut kazandırdı. Tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş'ta sakatlıklar ve ameliyat geçirdim. Bu nedenle formamdan ayrı kaldım. Bir santrfor için gol her şeydir. Ben bundan yoksun kaldım. Yeni sezona çok iyi başladım ve öyle tamamlayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

'Bu rüya gerçekleşmeli'
Hayalinin, Beşiktaş'ın şampiyonluğu, kendisinin ise gol krallığını kazanması olduğunu vurgulayan Sambacı, şöyle devam etti: "Bu rüyanın gerçekleşmesi için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ricardinho, kendisini milli takım seviyesinde kanıtlamış büyük bir yetenek. Gitmesine üzüldüm. Ancak profesyonel futbolda ayrılıklar her zaman var. Vatandaşım Bobo için de bir yıldır transfer konuşuluyor. En iyi kararı kendisi verecektir. Beşiktaş Kulübü, bu konuda çok sıcak ve samimi yaklaşım sergiliyor."