Kraliçe adayları podyuma hazır!

Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması finali 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü Didim VENOSA Beach Resort&Spa Hotel’de yapılacak

12 Mayıs’ta ülkemize gelen Mıss Apollon güzelleri, organizasyonun gerçekleştirileceği Venosa Beach Resort ve Spa otelde kampa girdiler.

Apollon güzelleri, yaklaşık 1 haftalık kamp döneminin ardından Mitolojide müziğin, sanatın, güneşin, ateşin ve şiirin tanrısı olan Apollon anısını yaşatmak maksadıyla 19 Mayıs Cumartesi günü podyuma çıkacaklar.

Organizasyonun Didim’i tanıtmak maksadı ile her yıl geleneksel olarak yapıldığını ifade eden, Venosa Beach Resort ve Spa otel yetkilileri, yarışmaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. Venosa Otelin Genel Müdürü Murat Üner, yaptığı basın açıklamasında; organizasyona bu yılda ev sahipliği yapacaklarını dile getirerek güzellerin bölgeye renk kattığını belirtti.

Reklam
Reklam

Üner, “yarışmanın bölge turizmine, tarihsel özelliklerinin ön plana çıkarılmasına ve çevre ekonomisine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Çeşitli ülkelerden gelen katılımcılara, yaklaşık 6 gün boyunca bölgenin turizm ve tarihi mekanlarında geziye çıkardık. Kraliçe adayları güzel bir kamp dönemi geçirdi ve yöreye renk kattı. Final gecesinin heyecanını onlarla beraber biz de yaşayacağız” dedi.

İşletme ve Operasyon Müdürü aynı zamanda bilgi ve birikimleri ile tanınan turizm duayeni olarak da bilinen Ertan KESİM Organizasyonun beklenenin üzerinde yoğun bir ilgi gördüğünü ifade etti.

Medya Planlama ve Satış Pazarlama Müdürlüğünün yanı sıra Uluslar arası birçok büyük Organizasyona imza atan ve bu organizasyonda da Uluslararası Medya bağlantılarını oluşturan Güray GÖKAL, güzelleri bölgenin tarihi ören yerlerini gezdirerek Türk Turizmine katkılarını bir kez daha Venosa Beach Resort ve Spa otel farkıyla Dünya Basını'na tanıttıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz