Kraliçe Elızabeth'ın Doğum Günü Ve Birleşik Krallık Silahlı Kuvvetler Günü Resepsiyonu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in doğum günü ve Birleşik Krallık Silahlı Kuvvetler Günü kutlandı.Resepsiyon, İngiltere'nin Ankara...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in doğum günü ve Birleşik Krallık Silahlı Kuvvetler Günü kutlandı.

Resepsiyon, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi David Reddaaway'in konukları kapıda karşılaması ile başladı. Resepsiyona, Türkiye hükümetini temsilen kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Resepsiyona, CHP milletvekilleri ve yabancı misyon şefleri katıldı. Program, İstiklal Marşı ve İngiltere Milli Marşı'nın çalınması ile başladı. Reddaway konuşmasında, değişim zamanlarında iki ülke arasındaki dostluğun test edildiğini belirterek, Türkiye ile İngiltere arasındaki dostluğun geniş kapsamlı ve derin olduğunu söyledi. Reddaway, Türkiye'deki reformlardan da bahsederek, reformların olumlu olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Reddaway, Türkiye’deki Gezi Parkı eylemleriyle ilgili "Türkiye’deki değişik görüşten insanların bir araya gelerek hukuk çerçevesinde fikirlerini açıklamalarını istiyoruz. Türkiye'ye bu konuda her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: