Kraliyet elçisi yenilikleriyle Mersin'de

Ramazanda Feshane eylenceleri Mersin'le buluşacak.

Turizm sektörü Ramazan ayında çıkış ararken, değişik strateji ve planlamaları ile Mer-Grup ve Hacıoğulları Grup Bünyesinde Merada Center İşletmeler Müdürü ve Mersin Turizm Elçisi seçilen, Güray GÖKAL “Akdeniz Bölgesinde yapılan araştırmalar ve yaptığı görüşmelerde, Mersin de Feshane eğlencelerinin bir benzerini farklı bir konsepte yapacaklarını belirtti.

Merada Center Konferans, Aktivasyon ve Aqua park tesislerinde çok geniş menü ve profesyonel mutfak ekibiyle Akdeniz mutfağı ve Güney Doğu Anadolu Mutfağının mükemmel uyumu ve Merada Center’ın eşsiz manzarası ve doğal serinliği ile misafirlerimize mükemmel servis anlayışı ile hizmet verecektir” diye konuştu. Güray GÖKAL ayrıca özel olarak, İllüzyon (Aycey) Show, Ateş Show, Semazen Gösterileri, Hacivat Karagöz, Orta Oyunu, Aşuk ile Maşuk ile muhteşem Ramazan Eğlencelerini Mersinlilerle buluşturacağını belirtti.Ağustos’un il haftasında Ramazan ayına girileceğini anımsatan Güray GÖKAL Temmuz ayında turistik tesislerin doluluk oranının yüzde 100’lerde olduğunu, bu rakamın Ramazan Ayında yüzde 50’lere düşmesinin beklendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayında da, turizm açısından bir gerileme yaşanmaması için Strateji ve planlama yapılası gerektiğini belirterek, ekibine güvendiğini ve Mersin için güzel şeyler yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

Fotoğraf: Çiğdem Yurdagel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz