Kredi almadan önce bunları bilmelisiniz

Zahmetsizce Kredi Kullanmak için Ne Yapmalı?

Ev, araba, eğitim, düğün, tatil ya da herhangi ihtiyacınız için her zaman yeterli nakdiniz olmayabiliyor. Bu durumda da imdadınıza bankaların size sunduğu ihtiyaç kredileri yetişiyor.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz; gerçek anlamda ihtiyacınız varsa ve rahat ödeyebileceğinizi düşünüyorsanız kredi kullanmak için bankaya gidin. Hatta bankaya da gitmeyin, banka size gelsin! Gelişen teknoloji ile evinizden dahi çıkmadan, internet üzerinden kredi başvurusu yapabileceğiniz ve dijital bankacılık kapsamında hiçbir masraf, komisyon ve sigorta ücreti olmayan ihtiyaç kredisi imkanı sunan bankalar sektörde farkını ortaya koyuyor.

İnternet üzerinden masrafsız ihtiyaç kredisi için tıklayabilirsiniz.

Kredi Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kredi karşılaştırması yaparken genellikle toplam maliyetin hesaplanması sırasında kimi hatalar yapılır. Sadece faiz oranını baz almayın, aynı zamanda kredi masrafları ve sigorta maliyetleri de aylık ödemelerinizi etkileyecektir. Buna dikkat etmenizde fayda var.

Bankalarda kredi araştırması yaparken, aylık faiz oranlarıyla birlikte yıllık maliyet oranlarını da öğrenmelisiniz. Yıllık faizi düşük olan kredi seçenekleri ödemelerinizi kolaylaştıracaktır.

Otomobil almak için araç kredisi, ev almak için de konut kredisi çekme zorunluluğunuz yok. Bazı bankalar ihtiyaç kredilerini de yüksek meblağlar ve düşük faizlerle verebiliyor. Araştırmanıza bu bilgiyi de dahil edin. Örneğin; araç kredisi alacaksanız otomobil rehini, ev kredisi alacaksanız konut ipoteği gibi zorunluluklar var. İhtiyaç kredisi alarak bu zorunluluklardan da kurtulabilirsiniz.

Kredi alabilir miyim diye düşünmenize gerek yok. İnternet üzerinden başvuru yaparak anında başvuru sonucunuzu öğrenmek için tıklayın.

Kredi Başvurusu Yapmadan Önce Nelere Dikkat Etmeli?

Hayatınızı kolaylaştıran ve ihtiyaçlarınıza anında nakit desteği sağlayan kredileri kullanmak için size birkaç tüyomuz olacak.

Kredi ve kredi kartı ödemelerinizin düzenli olması size avantaj sağlayacaktır. Bankalar için müşterilerinin ödeme geçmişleri iyi bir referanstır.

Kredi notu (kredi puanı) kişilerin banka ve finans kuruluşları ile arasında olan mali dengelerin sayısal bir sonucu anlamına gelir. Kredi notunuz ne kadar yüksek ise kredi kullanma ihtimaliniz de yüksektir.

Yaptığınız kredi başvurusu değerlendirilirken, kredi tutarınızın gelirinize oranına bakılabilir. Bankalar; müşterilerinin kredilerini zorlanmadan ödeyebilmesi için bu araştırmayı göz önünde bulundurur.

Ödemekte olduğunuz birden fazla borç hesabınızın olmaması sizin için güzel haber.

Bankalarla ilk ne zaman çalışmaya başladığınız sizin için bir avantajdır. Eski dostlar daha iyi tanınıyor sonuçta değil mi :)

Nereden Kullanmalı?

Nakit ihtiyacınızı gidermek için kredi kullanmayı düşünüyorsanız; BankPozitif’ten 50 Bin TL’ye kadar hiçbir masraf ödemeden kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi için hemen aşağıdaki başvuru formunu doldurarak, kredinizin keyfini sürebilirsiniz.

HEMEN BAŞVUR

. ![]()