Kredi Kayıt Bürosu, Ato’da Hizmete Açıldı

Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde Kredi Kayıt Bürosu açıldı.ATO bünyesinde hizmete açılan Kredi Kayıt Bürosu...

Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde Kredi Kayıt Bürosu açıldı.

ATO bünyesinde hizmete açılan Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Adana Temsilciliği aracılığıyla ATO üyeleri, 38 banka, 9 tüketici finansman şirketi, 72 faktoring, 16 leasing ve bir sigorta şirketinden oluşan 136 finans kurumunun müşterileri hakkındaki bilgilere ulaşarak, iş yapmayı planladıkları firmalar hakkında önceden bilgi sahibi olabilecekler.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önce Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (KKB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), sonrasında da TOBB ile Adana Ticaret Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde, ATO üyesi gerçek ve tüzel kişilerin KKB ürün ve hizmetlerinden yararlanabilmeleri için KKB üyelik başvurularını almaya ve KKB sistemine üyeliklerini onaylamaya Adana Ticaret Odası’nın yetkili kılındığını bildirdi. Menevşe, hizmetten yararlanmak isteyen üyelerinin, KKB sistemine üyelik başvuru ve onay işlemlerini Adana Ticaret Odası’nda yapabileceklerini ve KKB'nin sunduğu çek ve risk raporları başta olmak üzere ürün ve hizmetlerinden yararlanabileceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: