Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilere Kişisel Gelişim Eğitimi verilecek

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü, 6 ilde yurtta kalan öğrencilerin sosyal...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü, 6 ilde yurtta kalan öğrencilerin sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Liderlik Okulu Eğitim Programı kapsamında Kişisel Gelişim Eğitimleri verecek.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdür Vekili İ. Hakkı Kasapoğlu, yüksek öğrenim gençliğine barınma, beslenme, kredi-burs hizmetleri yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle serbest zamanları değerlendirme, kişisel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı misyon edinmiş olan Kurumlarının, tüm imkanlarıyla en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduğunu kaydetti. Kasapoğlu, “Kurum yurtlarında barınan öğrencilerin, motivasyonu yüksek, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, zamanı iyi yöneten, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Liderlik Okulu adı altında Kişisel Gelişim Eğitimleri düzenlenmektedir. Bu doğrultuda Bölge Müdürlüğümüze bağlı Samsun İl Merkezi’nde Atakum, İlkadım ve Karadeniz Öğrenci Yurtları ile Sinop, Tokat, Amasya ve Çorum yurtlarında eğitim seminerleri verilecektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz