"Kriz beni etkilemedi"

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada fuhuş için yer sağladığı tespit edilen bir kadın yakalandı.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada fuhuş için yer sağladığı tespit edilen bir kadın yakalandı. Daha önceden de aynı suçtan sabıkası olduğu belirlenen kadının ifadesinde 2005 yılında fuhuşa başladığı ve o günden bu yana maddi sıkıntı çekmediğini söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Ahlak Büro Amirliği Ekipleri yaptıkları çalışmada Bornova ilçesinde bir evin fuhuş amaçlı kullanıldığını tespit etti. Ekipler yaptıkları baskınla daha önceden de fuhuş yapmak, fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından sabıkası bulunan Sultan Ö. (39) kadın ile para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen D.H. isimli kadını yakalayarak göz altına aldı. D.H. alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Sultan Ö. Gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Fuhuş için yer temin etmek suçundan adliyeye sevk edilen Sultan Ö.'nün ifadesinde, fuhuş yapmaya 2005 yılında başladığını ve o tarihten sonra ekonomik kriz yaşamadığını söylediği öğrenildi. Suçunu kabul ettiği belirtilen Sultan Ö.'nün 2 çocuk annesi olduğu, işlettiği randevu evinde 50 TL karşılığında fuhuş yaptırdığı tespit edilirken, bir okulda okul aile birliği başkanı olduğu öğrenilen Sultan Ö. görüntü çeken gazetecilere tepki gösterdi.

İHA