KSO'da Ayakkabı Ve Tekstil Sektörü Konuşuldu

Konya Sanayi Odası'ın (KSO) organize ettiği sektör toplantıları kapsamında ayakkabı ve tekstil sektörünün sorunlarına çözüm arandı.

Konya Sanayi Odası'ın (KSO) organize ettiği sektör toplantıları kapsamında ayakkabı ve tekstil sektörünün sorunlarına çözüm arandı. KSO Başkanı Memiş Kütükcü, KSO'da düzenlenen toplantıda, işletmelerin küresel yarıştan kopmamaları için büyümek zorunda olduklarını söyledi. Firmaların büyüyebilmesi için işletmelerin üretim teknolojisi, pazar araştırması, fuar organizasyonları, markalaşma gibi alanlara da yatırım yapması gerektiğini belirten Kütükcü, tüm bunları gerçekleştirebilmek için de finansman desteğinin şart olduğunu bildirdi. Kütükcü, ayakkabı sektörünün yaşadığı sorunları istişare etmek üzere toplandıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Konya'daki büyük alışveriş merkezlerinden, tekstil ve ayakkabı sektörü temsilcilerine iş yerlerini kiraya verirken özellikle yerli markaları tercih etmelerini istiyorum. Ayakkabı ve tekstil sektörlerinin birlikte hareket etmesi önemlidir. İki sektörün ortak fuarlar düzenlemesi gerekir. Ayrıca bu iki sektörün aynı mekanı paylaşacağı bir sektörel sanayi sitesine de ihtiyaç var."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: