KSÜ Öğrencileri Hocalı Katliamını Protesto Etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) bir grup öğrenci, Ermenistan'ın 1992 yılında Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini işgali sırasında Hocalı kasabasında yaptığı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) bir grup öğrenci, Ermenistan'ın 1992 yılında Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini işgali sırasında Hocalı kasabasında yaptığı katliamı protesto etti.

KSÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Öztaş, Avşar Kampüsü'nde düzenlenen basın açıklamasında, 21 yıl önce Hocalı'da yapılan katliamı unutmayacakları ve unutturmayacaklarını belirtti.

Öztaş, şunları kaydetti:

"Toprak altında yatan nice atamızın isimlerini bilmesek te, memleketi ve geleceğimizi korumak için, çocuklarımızın huzur sağlık ve bereket dolu bir Türk dünyasında yaşaması için, bu topraklara terini, kanını, canını hiç çekinmeden katmış bütün kahramanlarımızı minnetle yad ediyoruz."

Reklam
Reklam

Basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

Muhabir: Ersoy Sevinç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: