Ksü’de Drama Temel Eğitimi Verilecek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Elemanı Cavit Polat, üniversitede Temel Drama...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Elemanı Cavit Polat, üniversitede Temel Drama Eğitim Kursu açılacağını bildirdi.

Polat, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, eğitim kursuna başta öğretmenler olmak üzere, Anaokulu, Çocuk Gelişimi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri ve mezunları ile ilgi duyan herkesin katılabileceğini söyledi.

Drama Temel Eğitim kursunun ders dışı etkinlikler kapsamında ek ders almak isteyen öğretmenler ve ücretli öğretmenlik yapacaklar açısından da önemli olduğunu belirterek, “Kurslarımız hafta sonları Bahçelievler Kampüsünde yapılacak ve kurs ücretleri iki taksitte ödenebilecek. Ayrıca geniş bilgi almak isteyen adaylarımız üniversitemiz sayfasından bilgi alabilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: