KSÜ'lü öğrenciler ilköğretim okullarını temizliyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında başlattığı okul boyama etkinliği ile eğitim...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında başlattığı okul boyama etkinliği ile eğitim yuvalarını temizliyor.
Kahramanmaraş merkeze bağlı Güzelyurt İlköğretim Okulu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Tekstil Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından boyandı. İhtiyaç sahibi bir okulun boyanması ve eğitim ortamının daha düzenli hale getirilmesi gayesiyle başlayan proje, KSÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Korkmaz‘ın gözetiminde yapılıyor. Proje doğrultusunda, tespit edilen okulun temizliği gerçekleştiriliyor. Dersliklerin eksikleri giderilerek eğitim öğretime hazır hale getiriliyor.
Çalışmadan dolayı okul müdürü Mustafa Küçükönder, projede emeği geçen öğretim üyesi Doç.Dr. Yasemin Korkmaz'a, proje uygulayıcısı öğrencilere, boya ve malzeme temin eden kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz