KTB Başkanı Murat Bertan Yeniden Aday

Karacabey Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Murat Bertan, 2012 sonu itibariyle işlem hacmi açısından Türkiye’nin 37....

Karacabey Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Murat Bertan, 2012 sonu itibariyle işlem hacmi açısından Türkiye’nin 37. borsası olduklarını, seçilmeleri halinde Bursa’yı da geçerek 25. sıraya yerleşmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seçimler öncesinde düzenlediği basın toplantısıyla geride kalan 4 yılın değerlendirmesini yapan KTB Başkanı Murat Bertan, ekibiyle yeniden aday olduğunu açıkladı. Bertan, seçilmeleri halinde Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’yla elbirliği halinde yeni hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.
KTB toplantı salonunda Meclis Başkanı Halit Elbir ve Başkanvekili Celali Kavaz’la birlikte basının önüne çıkan Bertan, son 4 yılı uyumlu ve istikrarlı bir yönetimle tamamlamanın mutluluğu içinde bulunduklarını vurguladı. İlk dönemde KTB başkanlığını yürüten Ekrem İşcan ve KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Meclis Başkanı Tarık Tezel’e müteşekkir olduğunu ifade eden Bertan, yeni dönemde seçilmeleri halinde KTSO ile elele vererek Karacabey’e hizmete devam edeceklerini kaydetti.
4 YILIN İCRAATLARI
Yeni hastane için bedelsiz olarak Sağlık Bakanlığı’na 13 bin 500 metrekare arsa bağışladıklarını hatırlatan Bertan, hastanenin yanındaki bin 768 metrekare alana da eczaneler ve optik binaları kurarak kira geliri elde edeceklerini söyledi.
Atıl haldeki mısır kurutma tesisini yıl sonuna kadar kiralayacaklarını ya da İl Özel İdare’ye geri vereceklerini açıklayan Bertan, 2 milyon 500 bin liraya mal olacak Tarım Ürünleri Çarşısı’nın temmuzda açılacağını bildirdi. Yeni dönemde Karacabey’e Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyacak bir tarım müzesi kuracaklarını, KTSO ile birlikte bir de eğitim vadisi projesi için çaba sarf edeceklerini kaydetti.
Bertan, TOBB bünyesindeki TİM kuruluşuna seçilen ilk ilçe borsası olmanın kıvancını yeni dönemde aynı şekilde sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.
4 Mayıs 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olduklarını açıklayan Murat Bertan 14 kişilik meclis yönetimi listesinin SÜTAŞ ve Matlı AŞ’den birer temsilci olmak üzere canlı hayvan, soğan, yaş sebze ve meyve, hububat, un, yem ve gıda tüccarlarıyla sanayicilerden oluşacağını söyledi.
KTB Başkanı Murat Bertan, 210 kişilik üye listesinden son 2 yılda tescil işlemi yaptırmış 133’ünün oy kullanacağını açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: