KTB'den MÜSİAD'a Ziyareti

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammed Uğur Kaleli, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammed Uğur Kaleli, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için çalışmalarının devam edeceği ifade etti.

MÜSİAD Konya Şubesi'nin sadece ekonomi alanında değil fikri sermayenin de önemini bildiğini ifade eden Şimşek, "Akılcı, ayakları yere basan projeleriniz olduğu zaman destekçisi mutlaka bulunur. Fakat fikriniz yoksa sermayenizin varlığı çok önemli değildir. MÜSİAD Konya Şubesi olarak bundan sonra da önemli projelerde sizlerle ortak çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

KTB Başkanı Muhammed Uğur Kaleli ise MÜSİAD'ın Konya'da gerçekleştirdiği faaliyetlerle önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Kaleli, MÜSİAD'ın kuruluşundan bugüne önemli organizasyonlar gerçekleştirdiğini, gerek iş dünyasında, gerekse Konya ile ilgili projelerde MÜSİAD sürekli ön planda olduğunu hatırlattı.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: