Kto Başkan Adayı Delikan:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, projelerinin, mevcut KTO yönetimi tarafından uygulamaya...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, projelerinin, mevcut KTO yönetimi tarafından uygulamaya konulduğunu ifade ederek, ''Projelerimiz onları da heyecanlandırdı'' dedi.

Delikan, yaptığı açıklamada, Oda üyelerine daha iyi hizmet vermek için internet ve kurye imkânlarından yararlanılarak Oda belgelerinin, üyelerin ayağına götürüleceğini açıkladıktan sonra, gazete ilanlarından Kayseri Ticaret Odası yetkililerinin bu işlemleri yapacak donanım ihalesine çıktıklarını belirterek, ayak izlerinin takip edildiğini ve üyelerin taklitlerinden sakınmalarını istedi.

Reklam
Reklam

''Projelerimiz onları da heyecanlandırdı'' diyen Nuh Mehmet Delikan, ''Adama, bu zamana kadar aklınız neredeydi diye sormazlar mı?'' ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: