KTO Başkan Adayı Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, iletişimin önemine dikkati çekti.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, iletişimin önemine dikkati çekti.

Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada, üyelerine ulaşamayan bir odanın hizmet vermesinin mümkün olmadığını söyledi.

Günümüzde iletişimin çok önemli olduğunu söyleyen Hiçyılmaz, KTO'nun da bunu etkin bir şekilde uygulaması gerektiğini ifade etti.

İletişim çağını yaşayan bir dünyada, KTO'nun üyelerine ulaşamamasının, bilgi ve haber verememesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını dile getiren Hiçyılmaz, hizmet edebilmenin ilk şartının üyelere ulaşmaktan geçtiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Hiçyılmaz, kendilerinin KTO yönetimine geldiklerinde ilk yapacakları icraatlardan birinin "Üye Adres Bilgi Sistemini" yenilemek ve güncellemek olacağını söyledi.

KTO'nun üyelerine ulaşabilmesi kadar üyelerin de odaya ulaşmasının önemli olduğunu kaydeden Hiçyılmaz, KTO'nun 24 saat ulaşılabilir bir hale geleceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: