KTO Başkan Adayı Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz, "Göreve seçildiğimizde üye temsilciliği sistemi getireceğiz" dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz, "Göreve seçildiğimizde üye temsilciliği sistemi getireceğiz" dedi.

Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimli ve deneyimli oda personelinin üye temsilcisi olarak belirleneceğini ve üyelerin, kendilerine ismi verilen temsilciye isteklerini doğrudan iletebileceklerini ifade etti.

Geliştirilen sistem ile odadaki bilgili ve deneyimli her bir personelin, alacakları eğitim sonunda, 400 üyenin temsilcisi olacağını belirten Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Üye temsilcileri günde 5 üyeyi arayarak yönetim kuruluna iletilmesini istedikleri konuları ve varsa sorunları öğrenecek. Böylelikle üyelerimizle günde 200, ayda 4 bin 500, yılda 53 bin görüşme yapılacak ve bir yılda her üyemiz en az 3 kere telefonla aranmış olacaktır. Ayrıca üyemizin her hangi bir gün odadan isteği olduğunda üye temsilcisine durumu telefonla veya doğrudan anlatacak ve üyenin işini onunla birlikte takip edecektir."

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz