Kto Başkan Adayı Nuh Mehmet Delikan:

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, “Göreve gelirsek, üye bizim ayağımıza...

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, “Göreve gelirsek, üye bizim ayağımıza değil, biz üyenin ayağına gideceğiz” dedi.

Nuh Mehmet Delikan, “Üyelerimiz işlerini takip etmek için asıl işlerini bırakıp Kayseri Ticaret Odası’na gelmek zorunda kalıyorlar. Üye memnuniyetini isteyen ve gelişmelerden haberdar herkes bu durumu kabul edemez. Biz hizmeti üyenin ayağına götüreceğiz. Bu ya fiilen ya da, internet yoluyla olacak. Ama, mutlaka olacak. Üyemiz zaten bin bir zorlukla uğraşıyor. Odası olarak biz de zorluk çıkarmayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Nuh Mehmet Delikan, “Kayseri’nin 13 ilçesinde, ayrıca, Organize Sanayi Bölgesinde, Serbest Bölgede ve AVM’lerde bulunan saygın üyelerimizden birisini Oda temsilcisi yapacağız. Eline Oda Mührümüzü vereceğiz. Yakındaki üyelerimiz acil belgelerini ondan alacaklar. Bunun yanında bilgisayar alanındaki gelişmeleri Odamıza taşıyacağız. Üyemiz Oda internet sayfasında işlem yapabilecek, internet bankacılığı yoluyla aidatını ödeyebilecek, istediği eğitimi alacak” diye konuştu.

Nuh Mehmet Delikan, “Oda üyesinin başkanı değil, hizmetkarı olacağını” söyleyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: