KTO Başkanı Adayı Delikan:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, "Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları

Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, "Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları onları daha da bunaltıyor" dedi.

Delikan, yaptığı açıklamada, esnaf ve tüccarın 10 aydır seçimle meşgul edildiğini ve ertelemeye sebep olanların vebal altına girdiğini söyledi.

Delikan, "Herkesin iş gücü var. Seçim yapılmalı ve bitmeliydi. Kimsenin oyun oynayacak vakti yok. Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları onları daha da bunaltıyor. Seçim mücadelesine ara vermeyeceğiz. Tezgahlanan oyunları bozacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: