KTO Başkanı Kilci: Kayseri halkı Somali’ye duyarsız kalmadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri...

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri halkının Somali için başlatılan yardım kampanyalarına ciddi destek verdiğini ve bu ülkedeki açlığa duyarsız kalmadığını belirtti.
‘Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi'de büyük bir insanlık dramı yaşanmaktadır’ diyen Kilci, “21. yüzyılı yaşadığımız bir dönemde 40 milyona yakın insan açlık tehlikesiyle karşı karşıya bulunmaktadır. Sizlerin de takip ettiği gibi, geçtiğimiz günlerde, Odamız yönetim kurulu aldığı kararla, bu bölgeye 30 bin lira nakdi yardımda bulunmuştur. Ayrıca, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası olarak, üst kuruluşumuz olan TOBB’un başlattığı Afrika’ya yardım kampanyası ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek hem yardım kampanyası ile ilgili bilgiyi kamuoyuyla paylaşmış hem de halkımızdan destek istemiştik. Kayseri halkı büyük bir hayırseverlik örneği göstererek bizleri yine yanıltmamış, hesap numaralarına yatırdığı nakdi yardımların dışında da Odamız aracılığıyla ayni yardımlarını da bu bölgeye ulaştırmıştır” dedi.
Kilci, Kayserililere, mübarek günlerde gösterdikleri yardımseverlikten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz