Kto Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ''Vergisini ödeyen herkes, Türkiye'nin kalkınmasında pay...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ''Vergisini ödeyen herkes, Türkiye'nin kalkınmasında pay sahibidir'' dedi.

Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığının, 2012 yılına ilişkin Kurumlar Vergisi ilk 100 sıralamasını açıkladığını belirterek, Kayseri'de 2012 yılı vergilendirme dönemi kurumlar vergisi beyannamesi ile bir önceki döneme göre beyan edilen matrah toplamında yüzde 8,5 oranında, tahakkuk eden kurumlar vergisi toplamında ise yüzde 7 oranında artış meydana gelmesinin mutluluk verici olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

KTO Başkanı Hiçyılmaz açıklamasında, ''Göreve geldiği günden bu yana, Kayseri’deki kayıt dışının önüne geçen ve bu konuda büyük çalışmalar yapan başta Vergi Dairesi Başkanımız olmak üzere tüm vergi dairesi çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Vergi, devletin gelişip büyümesinin yanı sıra sosyal adaletin sağlanması konusunda da en önemli araçlardan bir tanesidir. Vergisini ödeyen herkes, Türkiye’nin kalkınmasında pay sahibidir. Vergilendirilmiş kazancın kutsallığına inanan, vergisini düzenli ve zamanında ödeyerek bu listede yer alan tüm mükelleflerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: