KTO Başkanı Mehmetbeyoğlu: Hain Saldırı Türkiye’nin Kardeşliğine Yapılmıştır

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Hakkari dağlıca terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıyı,...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Hakkari dağlıca terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıyı, Türkiye’nin kardeşliğine yapılan hain bir saldırı olarak değerlendirdi.

Asaf Mehmetbeyoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari Dağlıca’da güvenlik güçlerine yönelik yapılan hain saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Mehmetbeyoğlu, “Bu hain saldırıyla Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve kardeşliği hedef alınmıştır. Hepimize derinden üzüntü vermektedir. Ülke olarak acımız büyüktür. Terörün en kısa zamanda sona ermesini umut ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: