Kto Başkanı Öztürk’ten İlk 500’e Giren Konyalı Firmalara Tebrik

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine giren Konyalı...

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine giren Konyalı firmaları tebrik etti.

Geçen yıla oranla listeye giren şirket sayısında artış olmasının sevindirici ancak bununla yetinilmemesi gerektiğini İfade eden Başkan Öztürk, “Ülkemizin 2023 hedeflerine katkı sağlamak için oluşturduğumuz Konya’nın hedefleri doğrultusunda firmalarımız olanca gücüyle çalışmaktadır. Konya hedeflerine daha çok sayıda büyük firmasıyla ulaşacaktır. Bu açıdan gelinen nokta şehrimizin gücünü yansıtmamaktadır. Şehrimizin büyüme ve kalkınmaya yönelik birçok göstergedeki olumlu gelişmeye, ihracat rakamlarındaki artışa rağmen, listeye giren şirket sayımızı yeterli göremeyiz. Konya bugün Anadolu’nun üretim ve yatırım merkezlerinden biri olmaya talip bir şehirdir. Bu açıdan şehrimizin avantajlarını iyi değerlendirmeli, sorunlarımızı en kısa sürede çözüme kavuşturmalıyız. Gelecekte daha çok Konya firmasının Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu sıralamasında yer alması için Konya Ticaret Odası olarak tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Öztürk, gelecekte daha çok Konya firmasının Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alacağına inandığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: