Kto Başkanı Öztürk’ten Teşekkür

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, 11 Mayıs’ta gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği...

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, 11 Mayıs’ta gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimlerine yoğun katılımın olduğunu belirterek, demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerde 70 meslek komitesine aday olan tüm listelerdeki üyelere teşekkür etti.

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü, KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen KTO Meslek Komiteleri seçimlerinde yoğun katılım yaşandı. 9 bin 058 üyenin katılımıyla 70 komitede yapılan seçimlerde sarı liste 65 komitede girdiği yarışı 62 komitede önde bitirdi. Yeşil liste 3, mavi liste 3, beyaz liste ise 2 komiteyi kazanma başarısı gösterdi. Sonuçlara göre belirlenen meclis üyeleri, 19 Mayıs 2013 Pazar günü Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile Meclis Başkanlık Divanı’nı seçmek üzere sandık başına gidecek.

Reklam
Reklam

Seçim sonuçlarını değerlendiren KTO Başkanı Selçuk Öztürk yoğun katılımla gerçekleştirdikleri seçimde üyelerin iradesinin yansıdığını aktardı. Başkan Öztürk, “Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan seçimlerimizde yoğun katılım göstererek oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Odamıza yakışır bir şekilde demokratik ortamda yapılan seçimlerimizde aday olan tüm listelerdeki üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca Peygamber Efendimizin metodolojisi haricinde hiçbir yöntemi uygulamayacağımızı açıkça ifade etmiştik. Aynı kıbleye döndüğümüz, sevincinde acısında beraber olduğumuz ve olmaya devam edeceğimiz arkadaşlarımızla, inancımıza yakışmayacak şekilde davranılmaması tavsiyesinde bulunduk. Bugün artık gün helalleşme günüdür. Liste ayrımı olmaksızın oy veren vermeyen tüm arkadaşlarımıza KTO üyesi olarak yakışan da budur. Seçimlerimizin huzurlu bir ortamda yapılması, seçim esnasında ve sonuçların açıklanması sırasında herhangi bir üzücü hadisenin yaşanmaması bize ayrıca mutluluk vermiştir. Komitelerindeki yarışı kazanarak başarılı olan tüm arkadaşlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Odamız birlik ve beraberlik içerinde şehrimizin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için girdiği yolda yeni dönemde de kararlılıkla yürüyecektir. Seçim sonuçlarımız bize hizmet konusunda cesaret vermiştir. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını teyit etmiştir. Oda olarak büyük hedeflerimiz bulunmaktadır. Ülkemizin ve şehrimizin büyük hedeflerine üyelerimizle birlikte ulaşacağız. Konya’nın Türkiye’nin ekonomi merkezlerinden biri olması için çalışacağımız bu dönemde de tüm üyelerimizi kapsayan anlayışımız devam edecektir. Konya’nın en eski ve köklü kurumu olan Konya Ticaret Odası birlik ve beraberlik içerisinde girdiği seçim sürecinin ardından tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürütecektir. Bu vesile ile seçim dönemi boyunca ilgisini eksik etmeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: