Kto Seçimlerinde Son Viraj

Kayseri Ticaret Odası (KTO) seçimlerine 1 gün kala KTO Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, seçimlerin...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) seçimlerine 1 gün kala KTO Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, seçimlerin Kayseri ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyerek, ''Tüm Oda üyesi arkadaşlarımı oy kullanmaya davet ediyorum. Bizim oyumuzun rengi beyaz'' dedi.

Delikan yaptığı açıklamada, seçimlerde artık sona gelindiğini, artık söz sırasının KTO üyelerinde olduğunu kaydetti. Oda üyelerine, kendilerine en iyi hizmeti sunacak yönetimi seçme konusunda güvendiğini ifade eden Delikan, ''Biz projelerimizi anlattık ve yönetimi geldiğimizde neler yapacağımızı ortaya koyduk. Biz, Oda üyesi arkadaşlarımızın en iyi şekilde ticaretlerini sürdürmeleri ve her platformda en iyi şekilde temsil edilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi söylüyoruz. Seçildiğimiz takdirde bunları başarmak için elimizden geleni hatta zaman zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu, bir gönül işi ve bu işe Kayseri için, Oda üyesi arkadaşlarımız için biz gönlümüzü ortaya koyduk'' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Seçimlerin güzel geçmesi dileğinde bulunan Delikan, demokratik ortamda, huzur ve barış içinde yapılacak seçimlerde hangi aday kazanırsa kazansın, Oda'ya ve Kayseri'ye en iyi hizmeti vermek için çalışacağına inandığını da kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: