KTO, Tahkim Merkezi Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Tahkim Merkezi kurma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Tahkim Merkezi kurma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Hiçyılmaz, KTO bünyesinde kurulması planlanan Tahkim Merkezi sayesinde, Kayseri'deki ticari uyuşmazlıkların bilirkişi, hakem ve eksper yoluyla en kısa sürede çözüleceğini kaydetti. Tahkim Merkezi çalışmalarında yeni bir aşamaya gelindiğini ve hakem, bilirkişi ve eksper listelerinin oluşturulması için başvuruların alınmaya başlandığını ifade eden Hiçyılmaz, hakem, bilirkişi ve eksper listesine dahil olmak isteyenlerin mart ayı sonuna kadar bir dosya içerisinde istenilen belgelerle Kayseri Ticaret Odası Genel Sekreterliğine başvurmaları gerektiğini bildirdi. Hiçyılmaz, söz konusu listelerde yer almak isteyenlerin Kayseri Ticaret Odası'nın www.kayserito.org.tr internet adresinden detaylı bilgileri alabileceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: