KTSO Meclis Başkanı Ünsal:

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Ziya Ünsal, 14 olan meslek grubu sayısının 10'a, 31 olan meclis üyesi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Ziya Ünsal, 14 olan meslek grubu sayısının 10'a, 31 olan meclis üyesi sayısının da 23'e düşürüldüğünü bildirdi.

Uysal, düzenlediği basın toplantısında, ocak ayında yapılması gereken TSO seçimlerinin haziran ayına ertelendiğini hatırlatarak, seçim hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

Avrupa Birliği'ne (AB) uyum süreci kapsamında bazı kotların değiştiğini ve ertelemenin de bundan yaşandığını vurgulayan Uysal, "14 olan meslek gruplarımız 10'a, 31 olan meclis üyesi sayımız 23'e düşürüldü. 1 Haziran'da meslek komitelerinin seçimlerini gerçekleştireceğiz. 8 Haziran'da da yönetim kurulu seçimleri olacak. Seçimlerde bin 256 üyemiz oy kullanacak. Şuan üyelikleri askıda olan 882 üyemizin sorunları çözüldüğü zaman onlarda oda seçimlerinde oy kullanabilecekler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: