KTSO Şikayet Ve Öneri Hattı Hizmete Açıldı

EDİRNE (AA) - Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) yönetim kurulu üyesi Kadir Mutaf, şikayet ve öneri hattının hizmete açıldığını bildirdi.

EDİRNE yönetim kurulu üyesi Kadir Mutaf, şikayet ve öneri hattının hizmete açıldığını bildirdi. Mutaf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "0850 480 38 22" hatlı numaradan üyelerin şikayet ve öneride bulunabileceğini söyledi. Temas Kurumsal Firması ile protokol imzaladıklarını ifade eden Mutaf, şunları kaydetti: "Akreditasyon sürecini başarı ile tamamlayan odamız üyelerine 5 yıldızlı hizmet verme bilinci ile çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda üyelerimizin acil şikayet ve önerilerine anında cevap verebilmek amacıyla, dünya’da ilk defa özgün bir yazılım ile desteklenen temas kurumsal sistemini odamızda uygulamaya başlattık. Temas kurumsal, odamız hizmet kalite politikasını arttırmayı amaçlayan üye memnuniyeti odaklı bir projedir. Odamızın kullanımına tahsis edilen bu sistem ile 0850 480 38 22 numaralı hattı arayarak dilek, şikayet ve önerilerini dile getiren üyemizin ses kaydı yaklaşık 10 saniye gibi bir sürede ilgili yetkilimizin cep telefonuna sesli mesaj şeklinde geliyor, bu sayede kesintisiz bir personel ve hizmet denetimi sağlana biliyor. İlgili birimlere ulaşan üye ses kaydı ile mesajı bırakan üyenin sorununa anında çözüm bulabileceğiz. Ayrıca bu sistemi önümüzdeki günlerde Keşan Satır Et Komisyonu’na üye firmalarımıza da uygulamayı düşünüyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz