KTSO, üyelerine Yunanistan ve Bulgaristan vizesi alıyor

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), bu yıl içinde Edirne’de Yunanistan ve Bulgaristan konsolosluklarından 750...

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), bu yıl içinde Edirne’de Yunanistan ve Bulgaristan konsolosluklarından 750 pasaporta vize alındığını bildirdi.
KTSO Vize Sorumlusu Uğurcan Urgan, oda üyelerine alınan vizelerde geçen yıla göre artış olduğunu belirtti. Urgan, “Vize konusunda 2011 yılı 2010 yılına göre oldukça yoğun geçti. 2010 yılı itibariyle 600’e yakın vize almıştık. Bu yıl oda üyelerimize aldığımız vizelerde yüzde 25’lik bir artış oldu. 2011 yılında oda üyelerimize yaklaşık 750 vize aldık. Odamız, üyelerimize sağlanan bu vize hizmetiyle onların iş ve zaman kayıplarını bir nebze de olsa gidermeye çalışmaktadır.” dedi.
Üyeleri, vize bitim tarihinden 15 – 20 gün önce odadan randevu almaları gerektiği hususunda da uyaran Uğurcan Urgan, şöyle devam etti:
“Vize almak isteyen üyelerimizin mağdur olmamaları için bu uyarıyı dikkate almaları gerekiyor. KTSO olarak sadece üyelerimize, çalışanlarına ve ailelerine vize alabiliyoruz. Vize almak isteyen üyelerimiz, vize için gerekli başvuru formlarına ve istenilen evrak listesine www.kesantso.com.tr adresinden ulaşabilirler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz