Kü İle Kosgeb’ten Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu

Kastamonu Üniversitesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kastamonu...

Kastamonu Üniversitesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kastamonu İl Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu verilecek.

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve kendi işinin başına geçmek isteyen girişimci adayları motive ederek başarılı işletme kurma konusunda bilgilendirmek maksadıyla açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine ve üniversite mezunu çalışmayan bayanlara yönelik olacak.

Reklam
Reklam

15 Ekim-20 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan toplam 70 saatlik eğitim, Kastamonu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu binasında verilecek.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılmak isteyenlerin 01-08 Ekim 2012 tarihleri arasında KOSGEB Kastamonu İl Müdürlüğü’ne diploma fotokopileri veya öğrenci belgeleri ile müracaat etmeleri isteniyor.

Ayrıca eğitime tam zamanlı olarak devam eden kursiyerler “Katılım Belgesi” almaya hak kazanacaklar. Belge sahibi olan girişimci adayları, iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve iş planları ile KOSGEB’e müracaat etmeleri halinde “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği” kapsamında 30 bin TL hibe ve 70 bin TL yüzde 0 faizle kredi desteği alabilecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: