KÜ Su Ürünleri Fakültesi'nin Rusya Ziyareti

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Su Ürünleri Fakültesi'nin Rusya Güney Federal Üniversitesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Su Ürünleri Fakültesi'nin Rusya Güney Federal Üniversitesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

KÜ'den yapılan yazılı açıklamada, KÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez, İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nejdet Gültepe ile Su Sporları, Su ve Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Soner Bilen'in, Rusya Güney Federal Üniversitesi Biyoloji Araştırma Enstitüsü ile düzenlenen ortak proje kapsamında, örnekleme çalışması için Rusya'ya gittiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, heyetin proje kapsamında Biyoloji Araştırma Enstitüsü ve Balıkçılık Enstitüsü laboratuvarlarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldığı ve Azov şehrinde düzenlenen bir konferansa katıldığı ifade edildi.

Muhabir: Esra Karamuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: