KÜ, Üniversiteler 2. Lig BadmintonŞampiyonasında grup birincisi oldu

Kırıkkale Üniversitesi, Üniversiteler 2. Lig Badminton Şampiyonasında grup birincisi oldu.

Kırıkkale Üniversitesi, Üniversiteler 2. Lig Badminton Şampiyonasında grup birincisi oldu.

Spor Federasyonu'nun 16-24 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Badminton Şampiyonasına katılan Kırıkkale Üniversitesi takımı, grubunda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi, Çankırı Kara Tekin Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Rize Üniversitesi'ni yenmeyi başardı.

Kırıkkale Üniversitesini temsilen şampiyonaya katılan Öğretim Görevlisi Ayla Karakullukçu Özkan ve Araştırma Görevlisi Aziz Güçlüöver antrenörlüğündeki Bayram Cengiz, Meltem Yaman, Ercan Doğan, Pelin Akçalı, Erdinç Şahin, Rıdvan Şahin ve Neslihan Karahan'dan oluşan Badminton takımı grup birincisi olurken, Ferdi Bayanlar Müsabakalarında ise Neslihan Karahan Türkiye 3'üncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, üniversite adına yarışan badminton takımını kutlayarak kazandıkları başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve gururlandığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: