Kü Uygulama Anaokulu Açıldı

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Uygulama Anaokulu törenle açıldı.Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenen törende konuşan Vali Erdoğan...

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Uygulama Anaokulu törenle açıldı.

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenen törende konuşan Vali Erdoğan Bektaş, Kastamonu’nun artık bir üniversite şehri olduğunu belirterek, bunun avantajlarını kullanmasının gerektiğini söyledi.

KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın da, eğitimin insanın bireysel ve toplumsal kimliğinin oluşumunda, sosyal ve ekonomik hayatın şekillenmesinde birinci derecede önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler müzikli bir gösteri yaptı. Daha sonra okulun açılış kurdelesi kesildi ve anaokulu binası davetliler tarafından gezildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz