Kuaför Adaylarına Eğitim Verildi

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışan Murat Kozmetik tarafından Diyarbakırlı bayan kuaförü usta ve kalfaları ile...

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışan Murat Kozmetik tarafından Diyarbakırlı bayan kuaförü usta ve kalfaları ile kuaför adaylarına eğitim verildi.

Eğitim 35 yıllık bayan kuaförü Mustafa Asaoğlu tarafından verildi. Eğitim sırasında yapılan tek kişilik bale gösterisi katılımcılardan ilgi gördü. Eğitmenler bale gösterisinin görüntüsünü çekmek için birbirleriyle yarıştı. Gösterinin ardından kuaför Mustafa Asoğlu, mankenler üzerinde saç tasarımları yaparak deneyimlerini paylaştı.

Murat Kozmetik'in Sahibi Murat Ulucan, eğitim çalışmalarını bayan kuaförlerin yanında halk eğitim merkezi müdürlükleri ve kaymakamlıklarca açılan kurslarda da devam ettirdiklerini belirterek "Bu eğitim çerçevesinde ünlü makyöz Corci'yi Diyarbakır'a getirerek kuaförlerimizle deneyimlerini paylaştırmıştık. Artık Diyarbakır'daki ünlü kuaför arkadaşlarımızla bu eğitimleri sürdüreceğiz. Bugün Mustafa Asoğlu ile verdiğimiz eğitimleri önümüzdeki haftalarda başka kuaför ustalarıyla devam ettireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: