Kuaförler Hünerlerini Mersin’de Sergiledi

Mersin, Adana ve İskenderunlu kuaförler, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Saç...

Mersin, Adana ve İskenderunlu kuaförler, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Saç Show’da birbirinden ilginç saç modellerini sergilediler.

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın Saç Show etkinliği, Marina Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi. Etkinliğe Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Adana, Hatay ve İskenderun Berberler Odası başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kuaförlerin, 2013 yılının moda ve uçuk saç modellerini sergiledikleri etkinlikte, dansçıların sahne şovları da büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Etkinlikte bir konuşma yapan Mersin ESOB Başkanı Dinçer, Türkiye’de en iyi kuaför ve berberlerin Mersin’de olduğunu ve bunların, katıldığı yarışmalardan dereceyle döndüklerini söyledi. Dinçer, “Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Saç Show etkinliğini Birlik olarak destekliyoruz. Bu etkinliği önümüzdeki yıllarda uluslararası arenaya çıkarma hedefimiz var. Birlik olarak da bunun gerçekleşmesi için mücadele edeceğiz” dedi.

Yönetime geldikleri ilk günden itibaren mesleki konularda ilkleri yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz de “Bunların en başında 3 yıl önce ilkini gerçekleştirdiğimiz Saç Show etkinliği gelmektedir. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Mersin’de faaliyet gösteren berber ve kuaförlerin yanı sıra Adana ve İskenderun’dan toplam 120 ekip katıldı. Amacımız 2013 saç kesim moda tasarım trendini halkımızla tanıştırmaktı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bayan ve erkek kuaförler, mankenler eşliğinde sahneye çıkarak 2013 yılının moda ve uçuk saç modellerini uygulayarak birbirleriyle yarıştı. Etkinliğin sürprizi ise uluslararası arenada katıldığı yarışmada dizayn dalında dünya 2.’si olan Kuaför Berna Asker’in Saç Show etkinliği için özel olarak dizayn ettiği ‘Düşler Perisi’ dizaynı oldu. ‘Düşler Perisi’ kıyafetini giyen mankenin eteklerinin altından dansçıların çıkarak sergilediği dans gösterisi izleyenlerden büyük ilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: