Kübra Çebi: Kamplarda oğlumun baba özlemi çok oluyor

Dünya Güreş Şampiyonası'na sayılı günler kalırken, yönetici, teknik heyet ve sporcular da son hazırlıklarını yapıyor....

Dünya Güreş Şampiyonası'na sayılı günler kalırken, yönetici, teknik heyet ve sporcular da son hazırlıklarını yapıyor. Son iki dünya şampiyonasında altın madalya kazanan Selçuk Çebi ise bu şampiyonaya ayrı bir heyecanla hazırlanıyor.
12 - 18 Eylül tarihlerinde İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak olan Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilin en büyük madalya umudu olan Selçuk Çebi, maçları heyecanla beklerken antrenmanalarını izleyen eşi Kübra Çebi de maçları sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın Sinan Erdem Spor Salonu'nda yaptığı taktik ve uyum antrenmanlarını izleyen Kübra Çebi, Cihan muhabirinin sorularını cevaplarken, çok heyecanlı olduğunu ve maçların başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
Eşi Selçuk Çebi'nin dünya şampiyonasına büyük bir özveri ile hazırlandığını belirten Kübra Çebi, ''Ben maçlarda çok heyecanlanıyorum. Şuan antrenman maçını izlerken bile heyecanım doruk noktada. Maçlara dayanmak daha zor. Ailecek salona gelip Selçuk'a destek vereceğiz.'' dedi.
Kampların kendileri için çok sıkıcı olduğunu da sözlerine ekleyen Kübra Çebi, ''En çok da oğlumuzun babasına duyduğu özlem bizi üzüyor. Baba baba diye evin içinde dolaşması ve onu sayıklaması, kampta olan babasını özlemesi dışında sıkıntımız yok. Tüm hazırlıkları bitirdiler, şimdi şampiyonanın başlamasını bekliyoruz. Eşimin 3. kez yine dünya şampiyonu olmasını istiyorum ve bekliyorum. Onun yanındayım, sonuna kadar. Kamp dönemleri için fedakarlık yapıyoruz. Sonuna kadar dualarımız onunla, Allah yar ve yardımcıları olsun.'' dedi.
Kübra Çebi, bir şampiyon eşi olmanın gurur verici bir durum olduğunu da belirterek, gururlu ve mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz