Küçük Ağa 44. bölümde Ali gözaltında

Eğlenceli dizi Küçük Ağa son bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Küçük Ağa 44. bölümde Ali gözaltına alındı. Mehmet Ağa ise Ali'nin gözaltına alınması üzerine olayın üzerine gitmeye başladı. Mehmetcan ise afacanlıklarını bu bölümde de sürdürdü.

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Küçük Ağa yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sevilen dizinin bu bölümünde korku dolu anlar yaşanırken, izleyici yaşanacak gelişmeler nedeniyle koltuklarına kitleniyor. Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Zeki Alasya'nın paylaştığı Küçük Ağa yeni bölümde Ali herkesi korkutuyor. Ali gözaltına alınıyor. Mehmet Ağa ise gerçeklerin gün yüzüne çıkması için elinden geleni yapıyor.

Ali herkesi korkutuyor

Küçük Ağa yeni bölümde Ali, gözaltına alınır. Başına gelen olaylar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ali için tüm aile seferber olur. Mehmet Ağa gerçeklerin ortaya çıkması için elinden geleni ardına koymaz. Bu işin peşini bırakmayan Mehmet Ağa oğlu için her şeyi göze alır.

Diğer yandan Mehmetcan olanlar karşısında perişan olur. Babasının durumuna çok üzülen Mehmetcan'ı okuldaki arkadaşları da üzer. Küçük Ağa 44. bölümde okuldaki çocukların Mehmetcan' ın bu konu ile ilgili üstüne gelmeleri onun iyice canını yakacaktır. Sinem olayların çözülmesine büyük katkı sağlar. Ali'nin gayreti ve polislerin sıkı çalışması sonucu olay aydınlanır. Ancak bu durum herkesi perişan etmiştir.