Küçük Çocuğun Elindeki Telefonu Çalan Zanlılar Kamerada

Kağıthane’de motosikletli 2 kişi, sokak ortasında güpegündüz küçük bir çocuğun elindeki telefonu gasp ederek kayıplara...

Kağıthane’de motosikletli 2 kişi, sokak ortasında güpegündüz küçük bir çocuğun elindeki telefonu gasp ederek kayıplara karıştı. Gasp anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre Kağıthane'de bir atölyede çalışan Özel Kaya, iş yerine götürdüğü oğlunu tozdan etkilenmemesi için dışarı çıkardı. Canı sıkılmasın diye cep telefonunu oğluna veren Kaya, kısa süreliğine yakındaki bir iş yerine gitmek için atölyeden çıktı. Babasının ayrılmasının ardından cep telefonunda oyun oynamaya başlayan 9 yaşındaki Ömer Kaya’nın yanına motosikletli 2 kişi yaklaştı. Motosikletteki şahıslar, çocuğun elindeki piyasa değeri yaklaşık 2 bin 500 lira olan cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra çocuğunun yanına gelen baba Özel Kaya, telefonun çalındığını anlayınca hemen iş yerinin güvenlik kamerasını kontrol etti. Kaya, telefonunu çalan 2 kişinin güvenlik kamerası görüntülerini polise teslim etti. Güvenlik kamerasından gaspçıların eşkallerini tespit eden polis ekipleri, zanlıların peşine düştü. Polis, eşkalleri belirlenen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

İş yerinin bulunduğu sokakta esnaflık yapan bir kişi, “Çocuk bana, ‘Amca babamın telefonunu çaldılar’ dedi. Baktığımda motor gitmişti” dedi. Bir başka görgü tanığı ise, “Çocuğun elinden telefonu, ‘Babana telefon edeceğim’ diyerek almışlar. Sonra da kaçmışlar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: