Küçük Dilara Sude Karikatürleri İle Beğeni Topluyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sadi Tekin İlköğretim Okulu öğrencilerinden Dilara Sude Boz yaptığı karikatürlerle büyük ilgi...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sadi Tekin İlköğretim Okulu öğrencilerinden Dilara Sude Boz yaptığı karikatürlerle büyük ilgi topluyor.

Yaşar -Sadi Tekin İlköğretim Okulu 3/B sınıfı öğrencisi Dilara Sude Boz, hayal dünyasında canlandırdığı tipleri karikatürlerle anlatırken, en büyük hayalinin ise gelecek yıl bir sergi açmak olduğunu söyledi.

Sınıf öğretmeni Yusuf Aslan, Dilara Sude'nin kendine has bir stili olduğunu belirterek, "Dilara Sude derslerinde gösterdiği başarıyı, çizgilerinde de gösteriyor. Kendisini destekliyorum" dedi. Yaşar Sadi Tekin İlkokulu Müdürü Doğan Killi ise Dilara Sude Boz'un karikatür çalışmalarını yıl sonunda açılacak olan sergide yer alacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: