Küçük Ellerin Büyük İşleri

Erzurum'un Palandöken İlçesinde 70. Yıl Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencilerinin yaptıkları resimler ve maketler Erzurum AVM...

Erzurum'un Palandöken İlçesinde 70. Yıl Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencilerinin yaptıkları resimler ve maketler Erzurum AVM de sergilendi. Küçüklerin okul dönemi içerisinde yapmış oldukları resimlerden oluşan sergi, ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

  1. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Cinisli; "Çocuklarımızın kabiliyetlerini değerlendirmek, yapmış oldukları bu güzel resimlerle birlikte bir sergi atmosferi yaşatmak ve ileride üniversite kapısını açmayı teşvik etmek amacıyla bu sergiyi organize ettik' dedi.

    Sergide yer alan resimler arasında özellikle yağlı boya tablolar ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Küçük yaşlarına rağmen birbirinden güzel resimler yapan çocuklar, ileride birçok sergi daha açmayı istediklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: