Küçük Emine’yi Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Antalya’da dün Sarısu deresinin sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki Emin Irmak Reyhaniye’yi arama çalışmaları verilen...

Antalya’da dün Sarısu deresinin sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki Emin Irmak Reyhaniye’yi arama çalışmaları verilen aranın ardından yeniden başladı.

Havanın aydınlanması ile başlayan arama çalışmaları sırasında, arabanın sulara kapıldığı noktadan denize kadar olan 1,5 kilometrelik alan arandı. Arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi. Denize kadar ulaşan dalgıçlar verilen aranın ardından arama çalışmalarına yeniden başladı.

Arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, meteorolojinin haber vermesi nedeniyle yağışa karşı hazırlıklı olmalarına rağmen, beklenenin çok üstünde yağmur yağdığını söyledi. Dün akşamdan bu yana metrekareye 180 kilogram yağış düştüğünü belirten Pehlivan, toplam 61 su baskını ihbarına müdahale ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Öte yandan bölge sakinleri her yağışın ardından sıkıntı yaşandığını belirterek, küçük Emine’nin ölümünde ihmal olduğunu iddia etti. Şaduman Fidan isimli vatandaş, Sarısu Deresi taşmasına rağmen arabaların mahsur kaldığı yanındaki yolun trafiğe kapatılmadığını, iddia etti. Fidan, küçük Emine’nin kaybolmasında bu ihmalin etkisinin olduğunu ileri sürdü.

Dün akşam araçların su altında kaldığı Sarısu Deresi'nin hemen yanından geçen yolun ise bugün Konyaaltı Belediyesi tarafından bariyerle kapatıldığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: